Mili oformio novi Miligram, predstaviće ga u Crnoj Gori

Kompozitor Aleksandar Milić Mili otkrio je da priprema iznenđenje za svoju publiku te da će za dvije nedjelje publika čuti pjesmu novog Miligrama, muzičkog sastava na čijem je čelu.

“To će biti novo iznenađenje, cio Miligram – novi. Premijera je u Tivtu za Novu Godinu, a za dvije, dvije i po nedjelje će se pojaviti prva numera”, otkrio je Mili.

Kompozitor je spremio cio album čije će pjesme otpjevati deset velikih regionalnih zvijezda. Kaže da mu je bilo lako da to uradi jer već ima iskustva.

“Samo najbolji vokali Balkana. Već imam iskustvo, prvi Miligram sam napravio sa deset velikih zvijezda. Mislim da će ovaj album biti nešto drugačije, novo. Radujem se”, rekao je Mili.

Na prvom albumu radio je sa Kaliopi, Mladenom Vojičićem Tifom, Severinom, Željkom Joksimovićem, Milenom Vučić, Željkom Samardžićem, Eminom Jahović i Jelenom Rozgom. Sarađivao je i sa do tada nepoznatim pjevačem Alenom Ademovićem čija je pjesma “Kruška” bila veliki hit, a on je kasnije postao glavni vokal u Miligramu. Alen je bend napustio ove godine i krenuo u solo karijeru.

Izvor: Cdm