Gale: Mi rokeri smo neki paralelni svijet i na to sam ponosan

Grupa Kerber vratila se na muzičku scenu 2011. godine i ne prestaju sa nastupima. Žive od “stare slave” odnosno od hitova koji su obilježili osamdesete i devedesete, period kada su bili najaktivniji. Godinu na izmaku frontmen benda Goran Šepa Gale pamtiće po koncetima.

“Bila je bolja nego 2018, a 2018. je bila bolja nego 2017, ’17, bolja od ’16… Sve je to krenulo od 2011, otkad smo se vratili. Nismo ni prestajali da sviramo, ali nismo toliko medijski aktivni. Ja i iz kafića bježim, a kamoli od televizije (smijeh). Kerber je bend koji jedino živa priča interesuje”, objašnjava roker.

“Mi rokeri smo neki paralelan svijet, ja se time i ponosim. Pripadam nekoj manjini, ne većini, sigurno”, tvrdi Gale.

Kerber jeste, kako Gale veli, svirački veoma aktivan, ali, diskografski, to nije slučaj. Desi se poneki singl, međutim, studijskog albuma nema još od davne 1996, kad je objavljen “Zapis”. Dugogodišnjem iščekivanju bi, uskoro, konačno mogao da dođe kraj:

“Već mjesec i po dana smo u studiju, svašta se “čačka”. To “konačno” pričamo posljednjih pet godina. Trebalo bi da u 2020. objavimo taj album”, rekao je muzičar

Izvor: Cdm.