Bila je jedna od najljepših žena svijeta krajem 80-ih

Američka glumica i nekadašnja manekenka Hanter Tajlo (57) je krajem 80- ih i početkom 90-ih godina važila za jednu od najljepših žena svijeta.

Njeno lice krasilo je mnoge naslovne strane popularnih magazina, a publika je pamti po ulogama u brojnim televizijskim serijama i telenovelama.

Njen televizijski debi bio je 1985. godine u seriji “All my children”, a krajem osamdesetih dostigla je vrhunac slave. Svi su sa nestrpljenjem čekali da se ona pojavi na malim ekranima, a muškarci su ludjeli za njom.

Kasnije je dobila otkaz u seriji, pa je njen lik izbačen jer se saznalo da je u ljubavnoj vezi s kolegom Majklom Tajlom za kojeg se udala 1987. godine. Iz tog braka imaju dvije ćerke Izabel Gabrijelu i Katiju Ariel Tajlo i sina Majkla Edvarda.

Druga značajna uloga Marine Toskane u popularnoj seriji “Naši najbolji dani” 1989- 1990 godine, koju je napustila jer su ukinuli njen lik.

“Svi su mrzjeli moj lik pa čak i ja sam mrzila Marinu i vjerovala sam rediteljima kako će joj s vremenom promijeniti karakter i učiniti je pozitivnom, ali to se nije dogodilo”, rekla je razočarana Hanter koja je nakon odlaska iz serije napustila glumu i upisala Medicinski fakultet.

Međutim, kada joj je stigla ponuda da glumi u seriji “The Bold and beautiful” nije mogla da je odbije, te je paralelno studirala i glumila.

Ostvarila je značajnu ulogu i u popularnoj seriji “Mejrouz Plejs” iz koje ju je producent Aaron Speling otpustio kada je saznao da je trudna.

Hanter Tajlo život nije mazio, proživjela je brojne porodične tragedije.

Ćerki Katiji su 1998. godine dijagnostifikovali rijedak oblik raka oka od kojeg se na kraju uspješno oporavila. Sin Majkl Edvard se kao devetnaestogodišnji momak utopio u bazenu porodične kuće u Nevadi, a obdukcijski nalaz je pokazao da je doživio srčani udar. U poslednjih 10-ak godina Hanter nije ostvarila značajniju ulogu, a mnogi su uvjereni da je jedan od razloga njen izvještačeni izgled nakon brojnih estetskih operacija kojima se podvgrla.

Njeno lice zahvaljujući tim zahvatima nema nijednu boru, ali primjećuje se neprirodan izgled o čemu svjedoče brojni negativni komentari na internetu.

“Upropastila je onakvo lice”, “Šta je to uradila od sebe”, najčešći su komentari razočaranih fanova.

Izvor: Cdm