Nina Badrić otvoreno o plastičnim operacijama i fotošopu

Nina Badrić važi za duhovitu osobu koja ne preza od toga da se našali na svoj račun. Nedavno je priznala da je pobornik uljepšavanja fotografija i skrenula pažnju djevojkama da ništa na Instagramu i u medijije nije onako kako izgleda u prirodi. Ipak, trend uljepšavanja putem plastičnih operacija, Nini nije po volji. 

“Nisam razmišljala u fazonu: ideš sada da operišeš to i to. Šta da operišem? Takva sam kakva sam, kakvu me je Bog stvorio. Da imam klempave uši, sigurno bih to išla da operišem jer bi me u poslu svi sigurno zvali klempa; da imam tanka usta, dvije crte, išla bih da popunim; da imam veliki nos, uzravnala bih ga. Dok budem mogla da vježbam i da kontrolišem šta jedem, to ću raditi. Ljepota je u posebnosti. Dženifer Lopez je od svog najvećeg nedostatka napravila najveći posao”, rekla je pjevačica pop muzike iz Zagreba. 

Nini prijaju komplimenti da ljepše izgleda uživo nego na fotografijama koje su retuširane ili prošle kroz filter.

“Svi se provlače, rastežu, natežu, izgledaju mršavo, a onda ih sretneš uživo i kažeš: “Je l’ to ta žena?”. Drago mi je da mi mnogi daju kompliment: „Nisi fotogenična, mnogo mi se više sviđaš uživo”. Kada me ljudi sretnu, budu iznenađeni. Misle da sam visoka, debela žena. I kada me vide sitnu, mršavu, iznenade se”, ističe pjevačica.

 Izvor: Puls