Kejti Peri napušta muziku: Moram na operaciju duše

Američka pop zvijezda Kejti Peri, planira da se povuče iz šou biznisa. Pjevačica je za sobom ostavila jako čudnu godinu: izdala je do sada najslabije kotiran album “Witness”, promovisala ga je kroz kroz šou koji je izgledao poput Velikog brata budući da su je 24 snimale kamere, a javno je pokazala kako je ranjiva i umorna od statusa pop zvijezde. 

“Spremna sam na remond duše i nervozna sam zbog toga. Želim da se emotivno uzdignem i uđem u svijet odraslih. Ne želim da dozvolim da me traume iz djetinjstva sputavaju više. Spremam se da osnujem porodicu jednog dana. Želim da odem na operaciju duše prije nego to uradim jer ne želim da na članove porodice prenesem svoja loša osjećanja. Ulazim u  emocionalni proces jer mislim da više nemam izbora”, rekla je Kejti za Glamour.

Ona je trenutno okupirana obavezama članice žirija u emisiji Američki idol, i na turneji je sa ekipom koja radi na tom veoma gledanom projektu. 

“Prošla godina je bila vezana za ubijanje mog ega. To je bio prijeko potrebno za moju karijeru, ali za privatni život to ne ide baš tako lako. Ako želim da uspostavim neki balans, moram da se vratim i budem Ketrin Hadson (Kejtino pravo ime prim. aut)”, navela je pop zvijezda.

Kejti je priznala da je krajem 2015. i tokom 2016. godine prošla kroz jako loše situacije koje su, smatra, bile testovi univerzuma “koliko voli sebe”.

“Jednom kada padneš sa planine, shvatiš da je vazduh na vrhu bio ljepši”, rekla je pop zvijezda dodajući kako smatra da je morala da prođe kroz loš period, te da “nisu ljudi uvijek uz one koji su na vrhu i savršeni”.

“Ne možeš uvijek biti na planini”, rekla je Kejti koja se ovih dana bavi i promocijom svoje kolekcije cipela.

 

Izvor: Cdm