Kris Not kaže da ga frustrira popularnost Zverke

Serija i filmovi “Seks i grad”, značajan su dio karijere američkog glumca Krisa Nota koji je u pomenutim projektima bio jedan od glavnih likova – biznismen Zverka. Fama oko “Seksa i grada” ne jenjava godinama, a njemu, čini se, to ne prija.

“Ne osjećm ništa prema njemu (Zverki) sem što me zapanjuje činjenica da je uloga ostala toliko dugo kod ljudi. Malo je frustrirajuće jer u mom poslu, kao glumac, ne želite da budete toliko dugo “zaglavljeni” sa određenim likom jer želite da igrate i druge likove”, kaže Not koji je, kako kaže, mnogo radio po Evropi i Izraelu, a svojevremeno je boravio u Crnoj Gori takođe da bi snimao.

U čuvenoj seriji i filmu njegov lik često konzumira koktel Cosmopolitan da su mnogi mislili da je to njegovo omiljeno piće.

Međutim, Kris tvrdi da nije tako i da je zapravo ovaj koktel probao možda samo jednom.

Njegovo omiljeno piće je tekila koju čak i sam proizvodi.

“Sve donedavno tekila je za mene bila sinonim za koktel Margarita. Nisam je doživljavao kao brendi ili dobar viski. Međutim, danas je drugačije. Mogu cIJelu noć sa društvom i uz dobru cigaru da uživam u njoj. Ne volim slatkasta pića, iako sam u seriji imao scena u kojima sam držao čašu Cosmopolitana, Martinija, ili Manhattan. Serija se odavno završila, a ja još uvijek ne mogu da pobjegnem od tog prokletog šou programa”, rekao je kroz smijeh.

Izvor: Cdm