Budimir Trajković i njegov ljubavni život: Evo gdje je i čime se danas bavi(video)

Nema više tinejdžerskih muka, neizdrža, nesigurnosti, glasa Irfana Mensura, ali su naočare i dalje tu, jer ne može sve Budimirovo nestati. Čovjek se zove Predrag Bolpačić, međutim vjerovatno su ga više puta u životu nazvali Buda nego Peđa, a i on se potrudio da ga široke mase nikako drugačije ne upamte.

Bolpačić je sa 17 godina odigrao naslovnu ulogu u “Ljubavnom životu Budimira Trajkovića”, pojavio se nakratko u “Nije nego”, a onda odlučio da ode na visokoj nozi, upiše saobraćajni fakultet i zauvijek napusti glumu sa stoprocentnim učinkom iza sebe. Malo se zna šta je bilo poslije toga, bilo je vijesti da je preživio tri infarkta, ova slika je od prije 7-8 ljeta, a danas ima otprilike 61 godinu i najbitnije je da je i dalje među nama, čulo bi se da je suprotno.

Mnogi mrcvare godinama, decenijama, zna se šta bi dali za sekund više pred kamerom i nikako da nešto pokažu, a on još prije punoljetstva probao, vidio da zna, odradio, nastavio dalje. Gospodin Predrag Bolpačić, alijas Buda Trajković.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković