Štrajk mozga snima svoj prvi album

NU Sinteza je uspješno završila Konkurs za snimanje prvog albuma mlade, nikšićke muzičke grupe. Osnovni kriterijum odabira je bio da je muzički bend istovremeno i autor pjesama koje nije ranije objavio.

Ovaj dio krovnog projekta “Uhvaćeni tonovi“ je privukao veliku pažnju bendova i medija i rezultat je zaista kvalitetan materijal grupe Štrajk mozga, koja se izdvojila muzičkim kvalitetom ali i tekstovima.

Angažovani STIVI Music Studio je sa bendom “Štrajk mozga” već počeo snimanje 8 pjesama sa kompletnom produkcijom. Sem samog snimanja pjesama, bend će biti medijski promovisan, a obezbijeđen je i nastup na desetom jubilarnom Lake Fest-u i drugim događajima.

Projekat „Uhvaćeni tonovi“ sprovodi NU Sinteza, a podržan je u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD). ReLOaD program finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Nikšić, Tivat, Kotor, Pljevlja i Podgorica.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković