P.S. Volim te dobija svoj nastavak(video)

Prije trinaest godina ljudi širom svijeta su ronili suze kada su gledali kako Holi Kenedi (Hilari Svonk) pokušava da prebrodi tragičnu smrt svoga muža u ljubavnoj drami P. S. Volim te.

To je bila filmska adaptacija istoimenog romana Sesilije Ahern koji je malo koga ostavio ravnodušnim. I u romanu i u filmu, Holin muž Geri Kenedi (Džerard Batler) je znao da je teško bolestan, pa je odlučio da unaprijed napiše pisma za svoju dragu, koja će joj redovno biti poslata nakon njegove smrti, s ciljem da joj pomognu da lakše podnese njegov izostanak. Na kraju svakog od ovih pisama je pisalo „P.S. Volim te“.

Vjerujemo da ste se ponovo rastužili dok ste čitali sinopsis ovog filma, ali će vas ipak radovati vijest da je u planu snimanje njegovog nastavka. To će biti adaptacija prošlogodišnjeg romana Sesilije Ahern pod imenom Postskriptum.

Priča se nastavlja šest godina nakon što je Holi pročitala posljednje Gerijevo pismo. Ona je sada zadovoljna svojim životom sa drugom osobom u koju je srećno zaljubljena. Međutim, kada dobije poziv od sestre da gostuje na njenom podkastu i ispriča svoju tragediju, ona će ponovo biti vraćena u svoju prošlost i moraće ponovo da se suoči sa gubitkom svoga muža.

Produkcione kuće The Blind Side i Black Label Media će finansirati još uvijek neimenovani nastavak filma P. S. Volim te. Za sada se ne zna kada će on izaći, a ni da li će Hilari Svonk i Džerard Batler ponoviti svoje uloge.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković