Moje su pjesme inteligentne i nisu sa svakoga

Sajsi MC rijetko govori o svom ljubavnom životu. Ipak, nedavno je otkrila da je nekoliko puta pokušala da “stane pred matičara”. 

“Ja sam bila vjerena nekoliko puta, tako da ne preporučujem mom dečku da to sada uradi. Vjeridbe sam raskidala. Nije da nemam sreće u ljubavi, mislim da je to velika sreća zapravo”, reka je Sajsi koja ističe i da o njoj vladaju razne predrasude.

“Obično su vezane za to da li ja pišem rime ili ne. Pošto očigledno ne poznaju dovoljno moj rad, pa misle da potenciram samo izgled i tako to”, izjavila je Ivana Rašić kako glasi njeno pravo ime. 

I dok u javnosti postoje određeno mišljenje o njenim pjesmama, ona otvoreno odgovara na kritike da su joj pjesme “glupe”.

“Moje rime su, neskromno rečeno, vrlo inteligentne, ne dozvoljavam da išta glupo izađe u javnost. Ljudi koji kažu da su moje rime glupe imaju tu predrasudu i nisu oni glupi, samo ne znaju da poslušaju i čuju pjesmu. Ali, to je okej, nije to za svakoga”, kaže Sajsi.

Kako je trenutno aktuelna Beovizija, ona kaže da se nije prijavila jer nije ni znala za prijave.

“Otišla bih na Beoviziju. Ne pratim kada se prijavljuje. Očekuju da me zvanično pozovu i zamole da napišem pjesmu”, završava ona.

 

Izvor: Blic.rs