Brena otkrila sve o zdravstvenom problemu koji joj je promijenio život

Pjevačica Lepa Brena ima specifičan glas, a otkrila je da nije uvijek bilo tako. Naime, ona je imala ozbiljnih problema sa sinusima, a nakon operacije govori kroz nos. Kada je rađen scenario za dokumentarac o njenom životu, karijeri i porodici, u posljednjem trenutku je izbacila djelove gdje je trebalo da opiše dva teška zdravstvena stanja zbog kojih je mogla i da napusti muzičku scenu. 

“Kako mi zdravstveno stanje nije bilo ugroženo? Nisam stigla to da opišem u dokumentarcu. Radili smo hale i sportske dvorane u kojima nije bilo mazuta, tada je krenula velika ekonomska kriza. Hale uopšte nisu imale grijanje. Morali smo da tražimo da bar koliko toliko upale grijanje. Međutim, oni su mislili da će se zagrijati zato što ima mnogo ljudi. Uvijek sam nastupala u nekim suknjicama. Sjećam se jedne godine da sam imala stravičnu upalu sinusa koja mi je ostala hronična i zbog koje i danas imam takav glas kao da govorim kroz nos”, otkrila je Brena, a zatim se prisjetila: 

“Nekako sam uspjela da otpjevam jedan koncert, na drugom sam kolabirala, pala na sceni. Helikopterom su me prenijeli u Novi Sad direktno u bolnicu, sjećam se da su mi radili rendgenski pregled gde su mi ustanovili da imam gnojnu upalu sinusa. To je bilo toliko stravičan bol da sam dobijala infuziju non-stop. Imala sam tolike bolove da nisam mogla da otvorim oči, svjetlost nisam mogla da vidim. Plašila sam se tada da imam rak u glavi ili da imam neko teže oboljenje. Toliko je bilo katastrofalno da sam se plašila da li ću preživjeti”, iskrena je pjevačica.

 

Izvor: Blic