Aleksandra Radović: Iskrenost se ne isplati, ali ne umijem drugačije

Aleksandru Radović godinama mediji i dio publike smatraju za surovo iskrenu i hladnu osobu. Iako pjevačica raskošog glasa tvrdi da je sušta suprtnost navedenog, njeni komentari kao člana žirija raznih muzičkih programa uvijek se ocjenjuju kao pretjrano strogi. Radovićeva objašnjava da iza svega stoji iskrenost i njena dobra namjera da nekome pomogne. 

“Ne mislim da se iskrenost isplati, ali ne treba biti drugačiji. Tako sam vaspitana, ne volim da lažem i da govorim da je nešto dobro ako nije dobro. Sve u svemu, ne žalim zbog toga, prosto mogu da legnem mirne savjesti jer sam rekla šta sam mislila. Ovako bismo svi mogli svakoga da hvalimo, ali kako ćemo onda napredovati. Uvijek je dobra konstruktivna kritika, a takvi su i bili moji komentari. I to je sve bilo u interesu te osobe”, kaže kantautorka.

 Ona napominje da je veoma samokritična.

“Pazite, sedam godina mi je trebalo da izdam album. Takva sam prvo prema sebi i uvijek preispitujem sebe i tražim da mi se kaže iskreno šta se misli o svakoj pjesmi, da li je dobra i da li joj nešto fali. Takav mi je odnos sa saradnicima. To možda djeluje surovo, ali sjajno funkcionišemo na taj način. Svako svakome prijateljski i dobronamjerno kaže šta misli o tome što je stvorio i tako možemo napredovati. Bitno je da budemo oslobođeni gordosti jer gordost nam ne dozvoljava da primimo stvarnu sliku sebe”, objasnila je Aleksandra.

 

Izvor: nezavisne.com