Cetinski o najtežem danu u životu: Nisam bio ni pijan, ni drogiran, vozio sam osam na sat

Toni Cetinski iza sebe ima sjajnu karijeru bogatu hitovima. Prošle se godine sa suprugom Dubravkom preselio iz Zagreba u Rovinj i upravo kad je trebalo da nastupi mirno razdoblje njegovog života, u novembru je, nakon kobne nesreće, proživio najteži i natužniji dan u životu. 

“Službeno, ja nisam dobio nalaz obdukcije, ali sam svjestan i znam dobro što se dogodilo i očekujem da će to biti onako kako treba, po pravdi. Svjedok mi je Bog zato što definitivno, policija nije podnijela nikakav, kako se to kaže, nije prijavila nikakav prekršaj. Išao sam osam na sat, na žalost mojih dušmana i neprijatelja nisam. Već dugo godina živim uredan život, nisam bio ni drogiran ni pijan, kažem, na njihovu žalost, a sad šta će naći… Čovjek je definitivno ležao na ulici. Najbolje je pričekati da bude to sad službeno i onda da mogu reći da mi je duša na mjestu”, rekao je Cetinski. 

Zadovoljan je što se nakon nesreće probudila, kako je naziva, “tiha masa” ljudi koji su stali uz njega, a koja inače nema potrebu ispod članaka na internetu da komentariše tuđe živote.

 

Izvor: dnevnik.hr