Zbog nestvarne ljepote zarađuje ogroman novac na Instagramu

Džanin Vidžert je 25-godišnja dama iz Berlina koja je studirala pravo u Kaselu, dok joj njen Instagram profil nije donio slavu i mogućnost da na taj način zarađuje.

U toku 2015. godine, kada je broj njenih pratilaca postao dovoljno veliki da joj donese popularnost i novac, ona je otvorila modni i lajfstajl blog i postala brend ambasador za različite kompanije.

Kažu da je nezaustavljiva u svom poslovanju i da gotovo nema blogera koji su svoj uticaj raširili na toliko različitih brendova, kao što je ona uradila. Ona reklamira kozmetičke i modne brendove, ali i sportsku opremu, zdrave čajeve, i od kada se ostvarila u ulozi majke, sve one stvarčice potrebne za bebe.

Prepoznatljiva je po jednostavnom i sofisticiranom stilu, istovremeno modernom i klasičnom, a mlade djevojke širom svijeta je vole jer često otkriva i svoje trikove za dobar izgled.

Lijepa plavuša je postala mama blizanaca Aurelije i Lijana prije svega tri mjeseca, premda to baš niko ne bi pogodio. Njena linija je svega par dana poslije porođaja bila savršena.

 

Izvor: Žena blic