Zvijezda filma Nataša vraća se glumi

Tijana Kandić, koju poznajemo kao Natašu iz istoimenog filma Ljubiše Samardžića, vraća se glumi.

Tijana je snimila pilot epizodu serije “Tri muškarca i tetka”, inspirisanoj sitkomom “Dva i po muškarca” u kojem će, igrati i Marko Janketić i Petar Benčina, i legendarna Seka Sablić.

Kandićeva je u srca publike širom regiona ušla kao tinejdžerka Nataša koja u gradu punom korupcije pokušava da pronađe ubicu svog oca, i za to pobrala brojna priznanja – Zlatnu arenu u Puli, Zlatnu mimozu u Herceg Novom, priznanje Najbolji naturščik” u Nišu…

Pokušala je tri puta da upiše Fakultet dramskih umjetnosti, ali je odbijena na prijemnom ispitu. Igrala je u “Bumerangu” i “Ledini”, napisala roman…

Sada je ponovo u glumačkim vodama. U seriji koja će biti srpska verzija “Dva i po muškarca”, dobila je ulogu fitnes instruktorke.

“Snimili smo pilot-epizodu prošle nedjelje. Plan je da igram fitnes instruktorku iz Njemačke, koja će se pojaviti u dvadesetak epizoda”, rekla je Tijana za Kurir i otkrila koliko će srpska verzija serija ići tragom Čarlija Harpera.

“Uzeti su samo motivi serije. Prilagođena je našem humoru. Kod nas djeca još žive s roditeljima i imamo konflikte u sudaru generacija”.

Tijana je prije nekoliko godina radila za jednu produkciju u Tel Avivu i zaljubila se u posao iza kamere: “Režiju sam zavoljela kada sam počela da se bavim pisanjem. Bila sam na master klasu kod Martina Skorsezea, što mi je pomoglo da dok pišem imam vizualizaciju”.

Sljedeći projekat planira sa saradnicima iz “Film plisa” Nikolom Burovcem i Danijelom Đurićem.

“Pregovaramo s televizijom s nacionalnom frekvencijom za triler seriju “Šifra Dedinje”, koju smo radili Kosta Peševski i ja. Pripremam i novi roman koji će biti u formatu TV serije od 12 epizoda pod nazivom “Buka”, kazala je Tijana.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković