Ana Nikolić u hit seriji Južni vjetar

Novi lik u seriji “Južni vjetar”, djevojku opasnog kriminalca Maraša, mogla bi da tumači Ana Nikolić. Kako piše Kurir, pjevačica je u pregovorima sa kreatorima serije.

“Scenario za drugu sezonu odavno je napisan i čeka se samo da se steknu svi uslovi za početak snimanja. Osim novih zapleta i novih likova, novina je i to da su producenti uveliko u pregovorima sa Anom jer žele da ona zaigra u nastavku”, kaže izvor blizak produkciji.

Ako se dogovore, Ana će igrati uz glumca Miloša Bikovića.

“U novoj sezoni akcenat će biti stavljen na Marašev odnos s njegovom djevojkom, koju tumači Jovana Stojiljković. Iako su oni na kraju prve sezone uspjeli da izglade svoj turbulentni odnos, ipak će njihovo pomirenje biti kratkog daha. Tačnije, lik koji bi trebalo da tumači Ana, pomrsiće konce Marašu i majci njegovog sina”, kaže zvor i dodaje:

“Ana bi trebalo da igra pjevačicu na vrhuncu svoje karijere u koju su zaljubljeni mnogi moćni muškarci. Međutim, nakon slučajnog susreta sa Marašem, ona odlučuje da uđe u vezu sa njim. Njihov odnos će biti turbulentan i prepun iznenadnih obrta i nema sumnje da će ta veza u velikoj mjeri obilježiti narednu sezonu”.

Ana je navodno spremna da se ponovo okuša kao glumica. Ona je 2009. godine igala u seriji “Pare ili život” u kojoj su joj partneri bili crnogorski glumci Milutin Mima Karadžić i Andrija Milošević. U tom projektu Ana je tumačila lik pjevačice Sanele.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković