U pripremi film u kojem će glavni lik biti ćerka Džejmsa Bonda

Fibi Voler-Bridž, britanska glumica i scenaristkinja serija Fleabag i Ubiti Iv, sprema novi filmski projekat koji koji će biti fokusiran na Bondovu ćerku Matildu. Navodno, je plan da ovaj film prikaže njenu obuku za špijuna i sukobe sa ocem koji nije baš siguran da li želi da njegova ćerka krene da se bavi istim poslom kao on.

Fibi Voler-Bridž je već sarađivala sa producentima serijala o Džejmsu Bondu. Naime, ona je prošle godine dobila poziv da radi na scenariju za naredni film o agentu 007 “Nije vrijeme za umiranje”.

Podsjetimo, u “Nije vrijeme za umiranje” svijet će upoznati Matildu i to je prvi put u istoriji franšize da Bond postaje otac.

“Da, istina je. Bond je otac. To je jedina stvar koju obožavaoci franšize nikada ne bi očekivali”, rekao je insajder za strane medije.

Danijel Krejg posljednji put pojavljuje se u ulozi slavnog špijuna, a saznaje da je otac petogodišnje djevojčice, koju dobija s Medlani Šon, koju je utjelovila Lia Sejdo.

“Bond je uvijek svojim šarmom osvojio srca brojnih ljepotica, naizgled bez posljedica. To što postaje otac otvara cijeli novi svijet drame i razvija novu priču. Kad Bond sazna da ima dijete to je sastavni dio scenarija. Šokantno je i prepuno obrata”, kaže insajder. Agent je, navodno, srećan zbog uloge oca.

U preokretu ljubavnog života agenta 007, svoje prste umiješao je Krejg. Kaže da je želio da ovaj film bude prepun iznenađenja i zabave. Takođe, u “Nema vremena za umiranje” Bond će se boriti protiv pandemije.

“Nije baš Covid-19, ali je slično tome”, kaže izvor.

 

 

Izvor i foto: CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić