Hurricane prihod sa YouTubea doniraju fondaciji Đokovića

Hurricane prihod sa YouTubea doniraju fondaciji Đokovića

Djevojke iz grupe Hurricane donijele su odluku da sav prihod od jedne objavljene i druge pjesme koja tek treba da izađe, doniraju fondaciji Novaka Đokovića.

“Nakon novonastale situacije sa virusom kovid-19, vanrednog stanja koje se uvodi u sve više gradova i opština, i svih pratećih problema, grupa ‘Hurricane’ odlučila je da sav svoj dio prihoda koji će da ostvari pjesma ‘Tuturutu’ na platformi YouTube i putem digitalne distribucije donira Fondaciji Novak Đoković”, poručuju djevojke.

“Sigurni smo da će ovim potezom pomoć grupe ‘Hurricane’ otići u prave ruke. Takođe, cjelokupan prihod, sa istih platformi, od novog singla ‘Foliro’, koji će se pojaviti uskoro, biće uplaćen na račun Fondacije. Po trenutnoj procjeni ova donacija će iznositi oko 4 miliona dinara. Članice grupe Hurricane: Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić od samog početka rada u okviru ovog projekta isticale su da im je Novak Đoković uzor. Najbolji sportista je pravi prezenter Srbije u svijetu kakav bi i djevojke jednoga dana željele da budu”, navodi se u saopštenju grupe.

Podsjetimo, Novak Đoković je nedavno Novom Pazaru donirao pet miliona dinara.

 

Izvor I foto: CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić