Erik Roberts i Tifani Hadiš najviše rade u Holivudu

Erik Roberts i Tifani Hadiš su najzauzetiji glumci Holivuda, pokazalo je istraživanje NeoMam Studiosa koje je obuhvatilo 146 holivudskih glumaca i glumica tj. njihov rad u proteklih deset godina.

Brat slavne Džulije Roberts ima karijeru dugu četiri decenije. Titulu najvrijednijeg glumca dobio je zahvaljujući broju 391. Toliko je uloga imao u proteklih deset godina.

Među glumicama se kao najvrijednija pojavljuje Tifani Hadiš. Prisutna je u Holivudu kao pisac, muzičarka i producentkinja. Njen skor je 47.

Najkreativniji u Holivudu je Džejms Franko. Istraživanje je pokazalo da Franko vrijedno radi ne samo kao glumac, već kao producent, reditelj i pisac. Njegovo ime našlo se u 100 projekata u periodu koje je obuhvatilo istraživanje.

Kejt Blanšet se može pohvaliti da je najnagrađivanija glumica. Za deset godina ona je dobila 155 nagrada, a nominovana je 189 puta. Među njenim kolegama, blista Leonardo Di Kaprio. On je u deceniji za nama osvojio svoj prvi Oskar za glavnu ulogu u filmu “Povratnik” (2016). Broj nominacija u njegovom slučaju je 245, a osovjio je 99 nagrada.

Vil Smit je Holivudu donio ne samo dobre uloge, već i muziku. Producenti ga tjeraju da stvara muziku za filmove u kojima igra, a to je uradio 39 puta u minuloj deceniji.

Na listi glumaca koji najviše rade u najvećoj industriji zabave na svijetu, nalaze se Kevin Hart, Sit Rogen, Dvejn Džonson, Kigan Majkl Kej, Iris Elba i Samjuel L. Džekson.

Istraživanje je uključilo IMDb listu, listu dobitnika Oskara, najplaćenije glumce po Forbsu, a sve to za period 2010-2020.

 

Izvor I foto: CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić