Rambo: Objaviću svoje propale hitove

Koncertnu pauzu uzrokovanu panedmijom, Rambo Amadeus koristi da se posveti sabiranju svojih djela. Kaže da sprema digitani muzej i da će objaviti “propale hitove”.

“Ovu dugu prinudnu koncertnu pauzu koristim između ostalog i za sređivanje svih fajlova koje imam. Uskoro će biti to sve složeno, postavljeno u moj digitalni muzej, koncerti, putopisi, video razni, tekstovi, fotke, intevjui, snimci sa proba, demo snimci, nikad objavljeni propali hitovi. Sve na jednom mjestu”, navodi kantautor iz Herceg Novog.

Pozvao je obožavaoce da mu pomognu oko sređivanja stranice na sajtu Wikipedia tako što će sami upisati podatke koji fale.

Ranije ove godine Rambo, pravog imena Antonije Pušić, obradovao je publiku objavljivanjem albuma na video platformi Jutjub.

“Vjerujem da će vam preslušavanje mog još neštampanog albuma “Brod Budala” biti sada još zabavnije. Sve pjesme sa albuma su na Jutjubu poređane jedna za drugom. Uživajte. Znamo da stanje duha jako utiče na imunitet, pa se nadam i da će vam slušanje ovog albuma višestruko koristiti. Na zdravlje”, napisao Rambo.

 

Izvor I foto: CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić