Ed Širan postaje otac: Krio od javnosti lijepe vijesti

Ed Širan i njegova supruga Šeri Seborn, s kojom je još od tinejdžerskih dana, očekuju prvo dijete. Iako su poprilično tajanstveni i svoju intimu već godinama uspješno kriju od znatiželjne javnosti, britanski mediji došli su do informacije da će slavni muzičar i njegova supruga uskoro postati roditelji.

Srećne vijesti o trudnoći saznali su još na početku karantina, a sada ih svega nekoliko nedjelja dijeli od rođenja prvog djeteta.

U braku su dvije godine, a u vezi od ranih srednjoškolskih dana. Trenutno su u posljednjim pripremama za dolazak bebe na svijet. Opremaju svoj novi dom na periferiji za nasljednika ili nasljednicu.

“Ed i Šeri su jednostavno presrećni i uzbuđeni, ali kao što znate, sve to vole da drže u svom krugu ljudi i porodice. Karantin im je dobro poslužio kao izgovor da nigdje ne izlaze, pa je rijetko ko od prijatelja znao da će uskoro postati roditelji, ali kako se bliži termin, tako su rekli onima najbitnijima”, rekao je jedan od upućenih za “Daily Mail”.

Budući roditelji odrasli su zajedno u malom mjestu na sjeveru Engleske, pohađali istu srednju školu, a onda je planula ljubav koja i dan-danas traje. Ed Širan se u decembru prije dve godine u tajnosti oženio ljubavlju svog života, skromnom hokejašicom Šeri.

 

Izvor i foto:Analitika

Tekst objavila:Jasminka Mulić