Nina Radulović prvi put progovorila o braku sa Filipom

Spekuliše se da će Nina Radulović i Filip Krajinović uskoro stati na ludi kamen, a ona je sada rekla svoje. 

Lijepa voditeljka Nina Radulović postala je prije nekoliko dana ponovo dio ekipe televizije “Pink” gdje će voditi informativne emisije.

“Osjećam se divno. Baš sam zadovoljna i umorna, ali to je onaj umor kada radite nešto dobro, nešto što vas ispunjava i što ste dugo čekali, jer mislim da je informativna redakcija mjesto gdje ću se ja najbolje osjećati i da ću tu vrstu osjećanja emitovati prema gledaocima”, rekla je ona. 

I sin Lav je srećan što je njegova mama zadovoljna zbog novog posla.

“Ono što on vidi, što će Lav gledati ovih dana uvijek je praćeno komentarom “jao, mama, kao da sam bio sa tobom cio dan”, tako da je dobro to što sam sada na televiziji redovnija, ali se i non-stop čujemo između emitovanja”, rekla je ona i progovorila o medijskim natpisima da će uskoro ponovo stati na ludi kamen sa šest godina mlađim teniserom Filipom Krajinovićem:

“Ja se, u stvari, ne bavim demantijima i negiranjem takvih informacija o svom privatnom životu, ali pošto ste vi moja kuća, ovdje hoću. Ja mislim da je najbolje biti nedostupan i pustiti da oni koji rade svoj posao rade kako misle da treba, sa moralne strane”, izjavila je Nina za “Pink”.

Izvor: Pink.rs