Kameron Dijaz napušta glumu

Kameron Dijaz, koja je od 1994. godine na velikim ekranima pauziraće svoju uspješnu glumačku karijeru da bi se posvetila porodičnom životu, kako kaže njena prijateljica Selma Bler. 

Selma Bler bila je glumičina koleginica u filmu “Najslađa stvar” iz 2002. godine. Dvije prijateljice nedavno su se srele i razgovarale o tom filmu, kada je Selma izrazila želju da snimi i drugi dio, ali je Kameron bila izričito protiv. Kako kaže, dosta joj je filmova, želi da se posveti porodičnom životu. 

Blerova je medijima rekla da je Kameron srećna, zaljubljena i da jednostavno želi da kvalitetno iskoristi svoje vrijeme i slobodu. Kameron Dijaz posljednji put se na velikim ekranima pojavila 2014. godine, u filmu Eni, a otad navodno odbija svaku ponudu za film.

Ranije ove godine velika tema bila je Kameronina želja da dobije bebu sa svojim mužem, Bendžijem Madenom, gitaristom i pjevačom benda Good Charlotte. Oboje bi htjeli da se ostvare u najvažnijoj ulozi života, ulozi roditelja i žarko žele da stvore porodicu. Dosta se šuškalo o Kameroninoj trudnoći, ali slavna glumica još uvijek ništa nije zvanično potvrdila.

 

Izvor: prva.rs