Kraj velike ljubavi: Raskinuli Zejn i manekenka Điđi Hadid

Pjevač Zejn Malik i manekenka Điđi Hadid prekinuli su svoju dvogodišnju vezu. 

Vijest je buknula u svjetskim medijima nakon što je uzvor blizak paru za britanski The Sun rekao da je slavni par raskinuo jer su se udaljili.

“Više nisu par, ali su i dalje bliski te su jedno drugome podrška. Udaljili su se jer su već dugo zajedno”, dodao je ozvor.

Nakon toga Điđi i Zejn su objavili saopštenje o raskidu.

“Điđi i ja imali smo nevjerojatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi. I dalje nevjerovatno poštujem i cijenim Điđi kao ženu i prijateljicu. Ona ima tako nevjerovatnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju našu tešku odluku i našu privatnost. Žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vijest. Volimo vas sve”, napisao je Zejn na svom Twitteru.

Ubrzo se oglasila njegova sad već bivša draga.

“Zauvijek sam zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje smo Zajn i ja dijelili. Želim mu samo najbolje i nastaviću ću da ga podržavam kao prijatelja. Što se tiče budućnosti, biće ono što je suđeno”, napisala je Gigi.

Zejn, bivši član grupe One direction i slavna manekenka su se upoznali prije tri godine. Njihovu vezu obilježili su brojni tračevi, a Zejn je nedavno i istetovirao oči Điđi i to na svojim grudima.

 

Izvor: