Pogledajte novi spot Dina Merlina koji je sniman u Crnoj Gori(video)

U crnogorskom kompleksu Porto Montenegro Dino Merlin je premijerno predstavio video spot za pjesmu “Mi”.

Ovo je prvi singl s nadolazećeg, dvanaestog po redu albuma ovog kantautora. Videospot je u samo 13 sati na YouTubeu pregledan više od 650 hiljada puta, a već se u cijelom regionu nalazi i u samom vrhu trendinga.

U realizaciji spota učestvovali su umjetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije predvođeni rediteljkom umjetničkog imena KUKLA, a sniman je u Porto Montenegru, marini i nautičkom naselju u bokokotorskom zalivu, koji je pod zaštitom UNESCO-a, i prvom One&Only resortu u Evropi koji se otvara na proljeće 2021. godine.

“Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sjutra. Najavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti Mi jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas”, kaže Dino Merlin.

Promocijom spota i pjesme Dino Merlin i Porto Montenegro su započeli višegodišnju kreativnu partnersku saradnju.

“I jedni i drugi želimo stvarati djela koja ostaju, promovisati i stvarati nove vrijednosti o kojima slično razmišljamo, tako da kada govorim o saradnji s Porto Montenegrom, bez zadrške mogu reći ‘Mi’”, zaključuje Dino Merlin.

Dino poručuje kako u ovim najsrećnijim vremenima ne smijemo gubiti optimizam, vjeru i nadu, već pokazati jedni drugima, a naprije sami sebi, da iz svega ovoga možemo izaći bolji i plemenitiji. Pjesma Mi sadrži upravo takvu snažnu, ljudsku poruku. Jer biti čovjek, ali i imati to ljudsko u sebi u današnje vrijeme je najbitnije. Budimo ljudi, budimo svoji, budimo MI – poruka je nove pjesme Dine Merlina.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković