Marina Tadić: Obići ću svijet dok ne nađem onog pravog

Popularna pjevačica smisao života ovih dana pronalazi u putovanju svijetom, a posljednju avanturu doživjela je u dalekom Japanu, gdje je otkrila veliku mudrost koju će pokušati da primijeni na sebi.

Poslije zimovanja, pjevačica Marina Tadić (34) stigla je i do dalekog Japana. Zgodna Valjevka je veliki hedonista i to ne krije. Nakon teškog perioda kroz koji je prošla zbog emotivnih kriza i ljubavnih razočaranja, riješila je da sve to ostavi iza sebe i smisao života pronađe u bogaćenju sopstvenog duha, te obogaćivanju svoje ličnosti.

Kada je žena zadovoljna sama sobom, kaže se da je dolazak partnera neminovan slijed događaja. Marina je u Japanu bila gošća svoje drugarice, odbojkašice Brankice Mihajlović, koja igra u Tokiju.

U Japanu je bila petnaest dana, prvi put, i donosi mnoštvo utisaka.

“To je posebna zemlja, kao da je neka druga planeta. Čudna je na svoj način, ali ima neku umirujuću energiju. Ljudi su veoma srdačni, spremni da pomognu u svakom trenutku. Tamo shvatite da ništa nije važno i da nigdje ne treba žuriti. Da treba uživati u svakom trenutku koji imamo”, prisjeća se Marina.

Na pitanje kada će se u neku pustolovinu otisnuti s jačom polovinom, Marina kaže.

“Zato i moram da obiđem još dosta zemalja kako bih pronašla tog pravog”, kaže Tadićeva.

Dok se to ne desi, ona je fokusirana isključivo na svoje usavršavanje.

Izvor: CdM