Anabela odustaje: Povlačim se iz javnosti zauvijek

Pjevačica Anabela Atijas, odlučila je da se zauvijek povuče iz javnog života.

“Po pitanju javnog života ne želim da pričam, povlačim se potpuno, i to zauvijek. Ne moram da dajem izjave, ne želim da budem javna ličnost. Ne prija mi. Nikada nisam željela da živim ovakav život kakav sada živim i hoću to da zaustavim. Ne želim više ni sa kim da podijelim ono što me boli. Ne želim da budem dio ove skalamerije, nazovite to kako god hoćete. Šalabajzerska rabota, neću više da budem javna ličnost, povlačim se skroz”, rekla je Anabela, koja je povrijeđena zbog svega što joj se dešava u životu otkako je njena ćerka ušla u rijaliti.

Na pitanje šta ju je natjeralo da se odluči na ovakav potez, kao i da li su tome uzrok problemi na privatnom ili poslovnom polju, ona odgovara:

“Imam potpuno pravo da ne pričam ni o poslovnom ni o privatnom životu. Kao živo biće imam to pravo da zadržim sve za sebe. Predomislila sam se, ne želim više. Niko nije u mojoj koži i moje pravo je da odustanem. Neću da budem po novinama niti bilo gdje”, dodaja je pjevačica.

Podsjetimo, Anabela je na javnu scenu stupila prije 25 godina kao dio grupe Fanki Dži. Ona i njen tadašnji suprug Gagi Đogani su godinama bili omljeni dens par. Nakon razvoda Anabela je započela solo karijeru i izdala jedan album i nekoliko singlova.

Izvor: CdM