Sandra Bulok se udala u tajnosti

Holivudska glumica Sandra Bulok i fotograf Brajan Rendal vjenčali su se u tajnosti poslije tri godine veze. 

Početkom mjeseca par je viđen na ulicama Los Anđelesa u potrazi za mjestom gdje bi mogli da uživaju u šoljici kafe. Pošto je Brajan nosio prsten, američki mediji su prenijeli vijest da se glumica udala.

“Ona zaista ne voli da razgovara o svom privatnom životu javno. Ali da, to se dogodilo”, izjavio je izvor blizak paru.

Ovo bi bio drugi put da je Sandra stala na ludi kamen. Bila je udata za Džesija Džejmsa, a razvod je uslijedio kada su njegove prevare isplivale na površinu.

Nakon što je vijest o novom braku ispunila brojne naslovnice, pala je nova odluka – pronaći detalje i uvjeriti se u to da li je priča istinita ili nije.

Bilo je praktično nemoguće doći do odgovora na veoma jednostavna pitanja: kako se to dogodilo, gdje, kada, šta je mlada nosila, da li u pitanju bila velika ili mala svadbena ceremonija, koje poznate ličnosti su bile pozvane… Iz tog razloga, “Gosip kop” je objavio vijest da “In Tač” nije u pravu, te da “to što muškarac nosi prsten na ruci nije znak da je u braku”. Ostaje da sačekamo da se glumica oglasi i potvrdi da li je riječ o udaji tačna.

I na kraju, glumičin predstavnik za medije kratko je izjavio da Sandra ipak nije udata, te da se nikakva tajna proslava nije dogodila.

 

Izvor: Cdm