Kanje Vest snima album o razvodu

Reper Kanje Vest i rijaliti zvezda Kim Kardašijan prije nekoliko mjeseci su šokirali svijet kada je počelo da se šuška da se razvode. Sada je donijeta konačna odluka – njihovom braku je došao kraj.

Kako prenosi “Mirror” Kanje se sada bacio na posao, pa dovršava svoj dugo najavljivani deseti studijski album. Obožavatelji željno iščekuju, a on dorađuje tekstove kako bi se pozvao na razvod od supruge.

“Kanjeov novi album biće o raspadu njegovog braka s Kim. Pisao je to mesecima”, rekao je izvor blizak reperu za strane medije i dodao kako je Kardašijan od njega tražila da u svojim pjesmama poštuje njihovu porodicu.

Nakon što su se prošle nedelje proširile vijesti o njihovom razvodu, izvori bliski paru za “Page Six” su rekli kako su “gotovi nakon šest godina braka”, te da je njihov razvod bio neizbježan.

“Kim je Kanjea natjerala da ide u Vajoming kako bi mogli da žive odvojeno i mirno, te da bi se naposljetku razveli.

Iako je ova vijest mnogima bila šok, izgleda da postoje i oni koji su znali da će ovaj dan kad-tad doći. Bivša dadilja porodice Kardašijan, Pam Behan, u samim začecima njihovog odnosa znala je da to neće potrajati.

Za razliku od Kim, Kanje nije znao da se nosi s planetarnim uspjehom.

“Divim joj se što je šest godina pokušavala da održi taj brak. Znam da je to radila uglavnom zbog djece”, rekla je dadilja za “The Sun”.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković