Hju Grant nema pojma o čemu se radi u filmu u kom je glumio(video)

Romantična komedija “U stvari ljubav” jedna je od omiljenih komedija božićne tematike svih vremena i iz godine u godinu publika u njoj uživa pred malim ekranima, a mnogi od njih znaju radnju već i napamet, prenosi Nova.rs.

Ipak, čini se da to nije slučaj i s glavnim glumcima, barem što se tiče slavnog šarmera Hjua Granta, koji tvrdi da ne može da se sjeti šta se u filmu tačno događa.

Glumac je u nedavnom intervjuu za “Digital Spy” izjavio kako su mu neki djelovi filma mutni, nakon što su ga pitali postoji li mogućnost snimanja nastavka.

“Kakav je bio moj kraj u tom filmu”, pitao je Grant pokušavajući da se prisjeti.

U romantičnom klasiku reditelja Ričarda Kurtisa iz 2003. godine, osim Hjua, glume i Kira Najtli, Lijam Nison, Ema Tompson, Kolin Firt i Alan Rikman. Radnja prati devet isprepletenih ljubavnih priča, a Hju je glumio britanskog premijera.

Uprkos tome što mnogi nisu zaboravili njegovu kultnu plesnu scenu, on kaže da se malo toga sjeća.

“Prošlo je jako puno vremena od kada sam to pogledao. Morate da me podsjetite kakav je bio kraj. O nastavku nisam nikad razmišljao”, rekao je glumac.

U intervjuu za “Daily Mail” iz 2003. godine film je pohvalio na sva zvona i priznao da je jako dobar.

“Bio je to stvarno dobro napravljen film, malo je takvih”, izjavio je tada glumac i otkrio da je to bio glavni razlog zašto je pristao da ga snimi i ponovo sarađuje s Kurtisom nakon što su zajedno snimili “Četiri vjenčanja i sahrana” i “Notting Hill”.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković