Novi Spajdermen film dobio naziv i datum premijere(video)

Novi film o Spider-Manu konačno je dobio ime i datum premijere nakon što je glumačka ekipa zadirkivala fanove brojnim mogućnostima, prenosi Bosonoga.

Film se zvanično zove “Spider-Man: No Way Home” i trebao bi stići, navodno, samo u bioskope 25. decembra ove godine.

Naslov se drži teme, koju su prethodni samostalni filmovi o Marvelom junaku postavili kao prepoznatljivu oznaku, a to su “Spider-Man: Homecoming” iz 2017. i “Spider-Man: Far From Home” iz 2015.

Takođe je zvanično otkriveno da će treći film u serijalu, koji se trenutno proizvodi u Atlanti u državi Džordžija, stići na Božić 2021 godine, uz obećanje da će biti “samo” u kinima, bez striming opcije, što zvuči kao veoma optimističan plan.

Službena najava dolazi nakon što su se glavne zvijezde filma zabavile fanove, dovodeći ih u zabludu netačnim naslovima na svojim tviter profilima.

Holland, na svojoj Instagram stranici podijelio je do tada neviđeni kadar iz filma, napisavši: “Tako sam uzbuđen što ću objaviti novi naslov “Spider-Man” filma. Jedva čekam da vidite puno na čemu smo radili. Ljubav iz Atlante.

”Druga slika naslovne stranice filma glasila je “Spider-Man: Phone Home”. Međutim, obožavatelji i kolege brzo su doveli u pitanje ime nadahnuto klasikom “ET”. Zendaja (Zendaya), koja glumi Meri Džejn, komentirala je: “Koji vrag”, dok je Džejkob Batlon, koji glumi Neda, najboljeg druga Pitera Parkera dodao je: “.. čekaj .. zašto si drugačiji?!?”

Obojica glumaca tada su podijelili vlastiti novi filmski imidž i alternativne naslove, naime Zendaja je objavila naslov “Spider-Man: Home Slice” dok je Džejkob okačio poster “Spider-Man: Home-Wrecker”.

Nekoliko sati kasnije, Holand je navodno demantovao tvrdnje da bi mu se na ekranu mogli pridružiti Tobi Megvajer i Endrju Garfild, koji su obojica glumili čovjeka-pauka u Sonijevim filmovima.

Gostujući u emisiji “The Tonight Show” , Holand je bio veoma jasan, ali ipak nije ubijedio fanove.

“Bilo bi nevjerovatno da jesu jer mi to još nisu rekli, a ja sam Spider-Man i pročitao sam scenario od početka do kraja, tako da bilo bi čudo da su mi to mogli sakriti. Trenutno od njih dvojice nema ništa u ovom filmu”, izjavio je glumac, ali spekulacije oko zapleta trećeg Marvelovog Spajdermena nastavili su se na društvenim mrežama.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković