Adrijana Lima ODUŠEVLJENA crnogorskim primorjem

Adrijana Lima je već kaparisala apartmane u jednom od najluksuznijih odmarališta u Crnoj Gori.

Kako saznaje "Blic", najplaćeniji svjetski top-model Adrijana Lima rezervisala je nekoliko apartmana na Svetom Stefanu gdje u avgustu planira da boravi deset dana s porodicom. Za svoj boravak odabrala je najluksuzniji smještaj gdje najniža cijena noćenja u ovom periodu godine košta oko 1.800 eura. Lima je odabrala velelepni apartman za sebe i ćerke, dok će dadilja koja bude boravila sa njima, kao i članovi obezbjeđenja biti smješteni u sobama, a ovo baškarenje će je sve ukupno koštati oko 20.000 eura.

- Tokom boravka prošle godine Lima se oduševila Svetim Stefanom, te je svoj dolazak odlučila da ponovi i ovog ljeta. Već je izvršila rezervaciju za sredinu avgusta, kada će sa ćerkama uživati U Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti gledaće na more, imaće privatan bazen, a biće opremljen u tradicionalno modernom stilu. Adrijana nije žalila novac za boravak u Crnoj Gori, pa je tako unajmila i omanju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mjesta - objašnjava izvor upućen u cijeli slučaj, i dodaje kakve je prohtjeve imala čuvena manekenka:

- Ona nije imala velike prohtjeve. Tražila je slike svih apartamana izabrala je one koji joj najviše odgovaraju. Ona je oduševljena Jadranskim morem i zato želi da ponovo ljetuje baš u ovoj regiji - dodaje izvor Blica.

Oni su nazvali recepciju luksuznog kompleksa u kojem će će Lima boraviti, ali tamo nisu željeli ni da im potvrde, ali ni da demantuju ova saznanja.

Inače, veliki broj svjetskih zvijezda boravio je na ovom ostrvu, a među njima su: Sofija Loren, Karlo Ponti, Kirk Daglas, Kaludija Šifer, Ronaldo de Asis Moreira poznatiji kao Ronaldinjo, Ričard Vidmark, Monika Viti i Marina Vladi, Boris Spaski i Bobi Fišer, Jurij Gagarin, Leonid Leonov, Sandro Pertini, Vili Brant, Đulio Andreoti, Helmut Šmit, Robert Maknamara i mnogi drugi.

Izvor:Kolektiv.me