Slađa Allegro: Nije mi trebalo snage za novu trudnoću, već vjere

Prije sedam mjeseci Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Allegro, saznala je da je ponovo trudna. Istovremeno je osjetila neopisivu radost i strah, i to ne bez razloga. Popularna pjevačica se do sada dva puta suočila s neuspješnom trudnoćom. Bolna iskustva usadila su joj strijepnju, s kojom se ovoga puta hrabro izborila. Sada se uz podršku supruga Zorana, priprema za dan kada će konačno postati majka.

“Nije mi trebalo snage za novu trudnoću. Trebalo je vjere. Svako ko ima jasan cilj u životu ne smije da posustaje. To nije dozvoljeno, morate se boriti, a pogotovo što se potomstva tiče. Vjera, nada i strpljenje, to je najvažnije”, kaže Slađa i otkriva kako se osjćala kada je saznala da je u drugom stanju.

“Nekako sam znala, a nije bilo sumnje da će se to dogoditi. Od početka, nama kao paru, nije bio problem začeća niti jednog trenutka, već je meni bio problem održavanja trudnoće. Bili smo presrećni isto kao i svakog puta do sada”.

Pop-folk pjevačica kaže da nema trauma nakon svega kroz šta je prošla.

“To samo Bog zna. Da li je ovog puta splet okolnosti, da li je to moja glava i moj stav prema svemu… Samo sam se ovog puta opustila i pustila da stvari krenu prirodno, svojim tokom, bez da ih ja kontrolišem”, iskrena je Slađa i dodaje da se promijenila.

“Promijenila sam stav prema životu. Ne možete očekivati da držite sve pod kontrolom. Morate pustiti da voda ide, a vi da plivate i naviknete se na taj pravac. Slušam prvenstveno savjete doktora koji su uz mene od prvog dana. Otišla sam januara prošle godine u privatnu kliniku Ivanović u Beogradu i od tada slušam sva njihova uputstva i savjete. Trudim se da osluškujem svoje tijelo i da uradim sve što je do mene da ova bebica stigne živa i zdrava”.

 izvor:cdm