Prvi čovjek Bugatija priprema svadbeno slavlje, goste zabavljaju Bajaga i Zabranjeno pušenje

Početkom maja Mate Rimac, osnivač i direktor firmi “Rimac Automobili” i “Greyp Bikes” i njegova dugogodišnja djevojka Katarina Lovrić razmijenili su bračne zavjete u Splitu.

Na svadbi je bilo tridesetak zvanica, a Katarina je sudbonosno ‘da’ rekla u jednostavnom bijelom kombinezonu s čipkastim plaštom, a mladoženja je nosio bijelu košulju.

Bračni par Rimac ovog vikenda će imati i crkveno vjenčanje u Livnu. Par je odabrao i temu svog vjenčanja, a to je priroda. Dvorana u kojoj će biti svadbeno slavlje će biti u uređena u znaku ove teme pa će staklenu dvoranu okruživati 150 bala sijena, saznaje “Gloria”.

Dodaju i kako će prema Katarininoj želji njihove goste zabavljati Bajaga i Zabranjeno pušenje.

Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano.

Njihovo majsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa.

Katarina kao i Mate dolazi iz Livna, studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a budućem je suprugu velika podrška u svim projektima i zajedno rade u njegovoj firmi koja u zadnje vrijeme niže samo genijalne projekte i velike uspjehe.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila:  Ljilja Brajković