Svađa između Dvejna Džonsona i Vina Dizela eskalirala

Svađa između holivudskih zvijezda Dvejna Džonsona i Vina Dizela kulminirala je poslije jedne decenije, naime Džonson neće učestovati u sljedećem dijelu franšize “Paklene ulice”.

Navodno, tokom jedne decenije traje napetost između Džonsona i njegovog kolege Vina Dizela. Najnoviji ispad dogodio se kada je Dizel, producent popularne franšize, preuzeo zaslugu za Džonsonov nastup zbog njegovog pristupa na snimanju petog dijela “Paklenih ulica”.

Odgovarajući na primjedbu, Džonson je ove nedjelje rekao da ekipi filma želi mnogo sreće “na filmovima na kojima će raditi bez njega”.

Te 2016. godine, tokom produkcije “Fate of Furious”, Džonson je izrazio svoju frustraciju koju je osjećao prema muškim kolegama, rekavši:

“Neki se ponašaju kao pravi muškarci i pravi profesionalci, dok drugi ne. Oni koji to nisu su svakako prevelike kukavice da bi išta učinili po tom pitanju. Magarci. Kada sledećeg aprila gledate ovaj film i čini vam se da ne glumim u scenama gdje mi krv vri od bijesa – u pravu ste”.

Mnogi pretpostavljaju da se pozivao na Dizela koji je, prema različitim izvorima koji su u to vrijeme razgovarali sa TMZ-om, redovno dolazio kasno da snima scene i kritikovao glumu svojih kolega.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković