Sergej Ćetković otkrio kako je osvojio suprugu: Pomogao mi je moj drug Knez

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković uživa u skladnom braku sa suprugom Kristinom već više od 20 godina, a malo je poznato da njihova priča počinje još kada su bili djeca. Naime, ovaj par se poznaje još od malih nogu s obzrom na to su im roditelji kućni prijatelji, a kako pjevač kaže simpatije su uvijek postojale.

“Od kada smo bili mali bio sam zaljubljen u nju, postojale su neke simpatija i neka hemija i ja sam znao da je to to, ali desilo se kada su se zvijezde poklopile”, ispričao je pjevač svojevremno u emisiji “Od A do Da”, pa se prisjetio i njihovog susreta nakon nekoliko godina neviđanja.

“Svirao sam u Podgorici i učinilo mi se da sam je vidio, ali nisam bio siguran i tada mi je pomogao moj drug Knez, a evo i kako. Kažem ja bendu da sledeća pjesma bude “Tina bambina” i kako sam ja krenuo da pjevam vidim ona se smije i tako je sve počelo”, objasnio je Sergej.

Nakon pet mjeseci zabavljanja odlučili su da se vjenčaju, a čina vjeridbe i danas se sjeća sa istim uzbuđenjem.

“Uvijek sam bio luckast i romantičan. Bila je Nova godina, ja sam oteo muzici mikrofon otpjevao neku pjesmu i tu pred 500 ljudi izjavio ljubav. Ona je bila u čudu i rekla nemoj više nikad da si mi to napravio ali ja volim da pravim takve izlete jer osmijeh je lijek za sve sve”, iskren je pjevač.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković