Romana: Prestala sam da razmišljam o muškarcima

Dani kada je Romana Panić punila tabloide burnim ljubavnim životom, davno su iza nje. Pjevačica je već neko vrijeme sama, i kaže da je odlučila da ljubavni status prepusti sudbini.

“Prestala sam da razmišljam na temu muškaraca i nekako stvari prepuštam slučaju. Kada se bude dogodio pravi čovjek za mene, desiće se. Naravno da bih voljela da imam partnera pored sebe, mada sam na tom polju nažalost još uvijek neostvarena. Međutim, sada se veoma dobro osjećam u svojoj koži i sve mi je potaman ovako kako jeste. Vjerujem da ljubav mene tek čeka. Kada pogledam sebe i svoj pristup životu, onda kažem “pa nije me valjda Bog napravio da ne dočekam još neke lijepe stvari u životu“, tako da sigurna sam da ima još vremena za mene”, optimistična je Romana.

Kaže da je romantična, a po pitanju solo statusa – nekada tužna. Međutim, to ne traje drugo.

“Ja se trudim da ne bude tako, ali naravno da i kod mene ima momenata kada sam usamljena. Međutim, kada čovjek nauči da živi sa tim nije to toliko strašno. U početku mi je najteže padalo, ali ja volim svoju slobodu. Važno je da čovjek nauči da bude sam, a stalno mi se dešava da me ljudi pitaju kako ja to mogu. Oni će radije živjeti i sa cimerom ili sa kim god samo da ne budu usamljeni. Inače sam oduvijek bila samostalna pa tu svoju sposobnost pripisujem tome. To ne znači da sam asocijalna niti sam sebična, umijem da dijelim sve što imam sa drugima”, objašnjava Romana.

 

Izvor:cdm.me