Severina kupuje jahtu od 250 hiljada eura

Pop zvijezda Severina Kojić odlučila je da kupi jahtu, za koju je spremna da iskešira čak 250.000 eura.

Ona je sa suprugom Igorom Kojićem riješila da se počasti skupocjenim plovilom kako bi ovog ljeta porodično krstarili Jadranskim morem.

Bračnom paru se dopao model “cranchi Z35” koji košta 244.500 eura, dugačak je 11,5 metara, a može da primi 20 ljudi.

“Severina je u dogovoru sa Igorom odlučila da odriješi kesu i kupi jahtu. Njih dvoje žele da se ovog ljeta opuste i uživaju zajedno sa njenim sinom Aleksandrom. Igor i ona su prethodnih dana istraživali cijene i modele i odlučili su se za jahtu “cranchi Z35″. Ona će biti parkirana u Splitu, ali će s njom krstariti cijelim Jadranom”, otkriva izvor Informera.

On dodaje da ovo plovilo zadovoljava sve njihove potrebe, a da trenutno tragaju i za posadom.

“Brod ima protivpožarni sistem, klima-uređaj, opremljenu kuhinju… Spavaće sobe su u nježnim zemljanim tonovima. Seve je tražila neke izmjene u kupatilu, koje će se prepraviti po njenoj zamisli. Ma na njoj bukvalno može da se živi. Već od juna planiraju da se presele na brod i skitaju gdje god ih put nanese”, kaže sagovornik Informera i dodaje:

“Jahta se gradi u italijanskom brodogradilištu Pjantendo, a trebalo bi da im bude dostavljena u Hrvatsku krajem maja. Riječ je o plovilu srednje klase, koje je veoma popularno. Za dodatnu opremu i farbanje nekih djelova broda izdvojili su još 20.000 eura”.

izvor:cdm