Karleuša i Milica Pavlović snimaju duet

Jelena Karleuša i Milica Pavlović planiraju da snime duet. Pjevačice su se srele na letu tokom vikenda, a u avionu su pričale o saradnji.

“Jelena i Milica imaju sličan senzibilitet, ali i poimanje domaće muzičke scene. Slično razmišljaju zbog čega se već neko vrijeme pregovara o zajedničkoj pjesmi koju bi mogle da snime,” ističe izvor i objašnjava:

“Obje su radile sa grčkim kompozitorom Fivosom, koji je i sam mišljenja da bi se njihove energije i glasovi sjajno uklopili u numeri, zbog čega je on jedan od potencijalnih autora zajedničke numere”.

Ipak, datum izdavanja nje poznat. Milica snima novi album, baš kao i Jelena, koja je prošle godine već imala dva dueta, a pred ljeto izdaje singl.

“Obje žele da do saradnje dođe, posebno u trenucima kao što su ovi, kada je situacija na muzičkoj sceni teška. Snažna pjesma koja bi podržala žensku borbu za ravnopravnost bila bi pravi pogodak,” priča izvor i zaključuje:

“Milica je oduvijek voljela Jelenu i divila se njenom “genu” za šouiz, dok JK smatra da će Pavlovićeva definitivno imati mjesto među velikim domaćim zvijezdama”.

izvor:cdm