Tereza Kesovija kritikuje mlađe koleginice jer pjevaju glupe pjesme i operišu se

“I Mozart je pisao zabavne pjesme, ali nigdje nije bio na granici jeftinoće, kiča. Ovo danas, ovi pjesmuljci, to je katastrofa”, izjavila je Tereza Kesovija na temu današnjih hitova. 

Osvrnula se i na tekstove pjesama naših pjevača.

“Sjećam se jedne pjesme: mrav nosi teret, mislim – kako mrav nosi teret ljubavi? A gdje ću? Mislim, ja nisam mrav! Nosi mi se bila boja? Ako ti se nosi bila boja – što moraš vikati da ti se nosi bila boja”, objasnila je Tereza.

Slavna Dubrovčanka je šezdeset godina na hrvatskoj estradi, a ističe da nema nasljednike. 

“Jedino kad bi me netko klonirao, kao što je Barbra Streisand napravila s psima. Ne, ne. Ne može se naći netko isti”, poručila je pjevačka legenda.

Iako su scena i muzika njen život, zdravlje joj je iznad svega.

“Moje zdravlje je kao zdravlje prosječnog čovjeka, što znači da mi je zdravlje – loše. Svi mi negdje pomalo glumatamo ako nismo mladi da to što nas malo bolucka nije ništa. Tako ja sebi ponavljam – nije mi ništa, a ima mnogo stvari koje nisu dobre. Ali savršeno se nosim s njima zato što im prkosim”, rekla je.

Osvrnula se Tereza i na trend pjevačica koje sve više vremena provode u ordinacijama estetske hirurgije.

“One mlade žele biti još mlađe, s čim se ne slažem jer kad si mlad, onda si lijep i nemaš što popravljati. Ako ideš mijenjati nosinu, mijenjaš cijelu fizionomiju. Valjda što je žensko lice ljepše prije dobije posao – može biti i gluplja, ali bar dobro izgleda”, tvrdi.

 

Izvor: