Šokantna ispovijest Madonine kćerke

Lurdes Leon (25) kćerka slavne pjevačice Madone, tvrdi da je njena majka "kontrol frik", i da ju je kontolisala "cijeli život".

"Moja mama me je cijeli život kontrolisala. Morala sam da postanem u potpunosti nezavisna čim sam završila srednju školu",  rekla je Lurdes i dodala da je osjećaj nezavisnosti stekla plaćajući fakultet i stan.

"Imam osjećaj da je moja majka vidjela ostalu djecu poznatih i slavnih, pa je odlučila da njena djeca neće biti takva", objasnila je Lurdes Madoninu filozofiju za časopis "Interview Magazine"

Ona je istakla da misli da ako roditelji plaćaju životne potrepštine i ostale stvari svojoj djeci, to im daje veći uticaj na njih. Lurdes je rekla da ju je majka podstakla da "raste" u svojoj manekenskoj karijeri, ali i generalno.

"Mama jako insistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim da budem poznata, a da to nije samo moj izgled. Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome", rekla je i istakla da smatra da je manekenstvo pametna odluka, što se tiče finansijskog aspekta.

"Uživam u kampanjama koje radim i u kojima zapravo učestvujem i imam uticaja, tako da nisam samo model", istakla je Lurdes.

Ona je ispričala da je zanimaju i ples, moda i estetika, ali je neodlučna što se tiče glumačke karijere. Lurdes je takođe pohvalila muzički talent svoje majke, rekavši kako joj je jasno koliko je Madona uticajna i nevjerovatna, te kako je ohrabrivala druge žene i uvijek bila ispred svog vremena.

"Nisam to u potpunosti shvatila sve dok nisam shvatila važnost osnaživanja i šta znači biti žena. Ona je vjerovatno najveći radnik kojeg sam ikada vidjela. Nisam to naslijedila, nažalost", zaključila je Madonina najstarija kćerka.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković