Madonina ćerka iskreno o majci: "Posle srednje je prestala da mi daje novac"

Madonina ćerka Lurds Leon (25) tvrdi da je njena majka Madona cijeli život kontroliše.

Najstarija ćerka pop ikone pričala je o svom odrastanju za magazin "Intervju".

"Morala sam da postanem u potpunosti nezavisna čim sam završila srednju školu", ispričala je Lurds.

Rekla je da je ojsećaj nezavisnosti zaista stekla, plaćajući sama fakultet i stan.

"Imam osjećaj da je moja majka vidjela ostalu djecu poznatih i slavnih te je odlučila da njena deca neće biti takva", objasnila je Lurds Madoninu filozofiju vaspitanja.

Lurds smatra i da roditelji, ako plaćaju životne potrepštine i ostale stvari svojoj djeci, uskraćuju im rast. Istakla je kako ju je majka stalno podsticala da raste, ne samo u svojoj trenutnoj manekenskoj karijeri, nego i generalno.

"Mama jako insistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim da budem poznata, a da to nije samo moj izgled! Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome", rekla je.

Ne žali što je ušla u manekenstvo, to je, kako se izrazila, "pametna odluka što se tiče finansijskog aspekta".

Ali ne samo to.

"Uživam u kampanjama koje radim i u kojima zapravo učestvujem i imam uticaja, tako da nisam samo model", istakla je Lurds Leon.

Kaže kako je zanimaju i ples, moda i estetika, ali ne i muzička karijera.

"Znam da pjevam, ali nisam zainteresovana za posao koji ima veze s muzikom. Jednostavno me nije briga za to!", rekla je i dodala da je možda bila previše okružena time odrastajući.

Pohvalila je muzičke talente svoje majke, rekavši kako joj je jasno koliko je Madona "uticajna i nevjerovatna", te kako je osnaživala druge žene i uvijek bila ispred svog vremena.

"Nisam u potpunosti shvatala važnost ojačavanja i šta znači biti žena. Ona je vjerovatno najveći radnik kojeg sam ikada vidjela. Nisam to naslijedila, nažalost", priznala je Madonina najstarija ćerka.

Izvor i foto: Kolektiv.Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković