Biković otkrio - Evo koji holivudski glumac će igrati u nastavku "Južnog vjetra"

- Dobrodošao u ekipu JV! Majkl Medsen će igrati jednu od uloga u sledećoj sezoni serije "Južni vjetar" - napisao je Biković na Twitteru.

Miloš Biković (33) objavio je na svom Tviter nalogu ime holivudskog glumca koji će igrati u narednoj sezoni serije "Južni vetar".

Riječ je o Majklu Medsenu (64) koji je igrao u više od stotinu filmova, a vjerovatno najzapaženije uloge su mu - Mr. Blonde (Vic Vega) u filmu "Reservoir Dogs", Budd u "Kill Bill", Sonny u "Donnie Brasco", "Sin City", "Umri drugi dan"...

- Dobrodošao u ekipu JV! Majkl Medsen će igrati jednu od uloga u sledećoj sezoni serije "Južni vjetar" - napisao je Biković.

Podsjetimo, reditelj "Južnog vjetra" Miloš Avramović govorio je ranije da fanove ovog ostvarenja očekuju brojna iznenađenja.

- Biće glumaca i u seriji, ne samo filmu, ali ne mogu još da otkrivam imena. Neke ugovore smo već potpisali i ta stvar je završena, s nekima smo još u pregovorima, ali ne smijem još da pričam o tome - rekao je Avramović, a na pitanje da otkrije makar "koliko ih je", odgovorio je:

- Četiri! Biće ih četvoro u seriji, a za film ćemo da vidimo, biće ih dosta više! Dovodimo dvije holivudske i dvije ruske zvijezde od kojih je jedna legendarna i u narednih mjesec dana ćemo možda moći da otkrijemo više. Naredni film i druga sezona serije neće biti samo balkanski već evropski projekat, a scenarijom sam prezadovoljan. Stalno ga čitam i nestrpljiv sam da počnemo sa snimanjem. Već u aprilu, maju počinjemo snimanje 2. sezone serije, nakon čega snimamo i treći film. Bližimo se kraju sage, ali možda se opet sretnemo.

 

Izvor i foto:Nezavisne novine

Tekst objavila: Jasminka Mulić