Madona prodavala krofne, a Džoni Dep? Evo čime su se zvijezde bavile prije nego što su zaradile milione

Prije nego što su stekli svjetsku slavu poznati se nisu libili posla. Kako bi zaradili za život bavili su se najrazličitijim poslovima. Daleko od svjetla pozornice, glamura i crvenih tepiha, svjetske zvijezde su radile sasvim obične poslove.

Madona

Pop diva koja intrigira svojim ponašanjem i provokativnim fotografijama o kojima priča cijeli svijet prije nego što je postala planetarno popularna prodavala je krofne.

Džoni Dep je nekad radio u telefonskoj prodaji - prodavao je hemijske olovke.

Sting je takođe radio zanimljive i veoma različite poslove – jedno vreme radio je kao kondukter u autobusu, potom je ljudima obračunavao poreze, a bio je i nastavnik. Sada “teži” 300 miliona dolara, ali tvrdi da taj novac neće ostaviti svojoj djeci: “Moraju da rade za svoj novac, dobro znaju da im neće ostati mnogo od mene i skoro mi nikad ništa ne traže, na čemu sam im zahvalan”, rekao je nedavno.

Džon Bon Džovi imao je prezabavan posao – ukrašavao je izloge pred Božić. Očigledno, u pitanju je bio sezonski angažman, što mu je ostavilo dovoljno vremena da radi na svojoj karijeri, i kao frontmen grupe “Bon Jovi” zaradi nevjerovatnih 410 miliona.

Reper Paf Dedi je čistio toalete u jednom meksičkom restoranu, a sličan posao obavljao je i Hju Grant, ali u poslovnici IBM-a u Londonu.

Gven Stefani se, takođe, bavila "poslovima higijene" - ribala je podove u restoranu brze hrane. Za istog poslodavca, ali na drugim zaduženjima, radili su i Nik Kenon, Dženifer Hadson i Megan Foks koja je maskirana u bananu reklamirala jedan kafić.

Džordž Kluni je prodavao polise osiguranja, a Bil Marej vruće kestenje ispred supermarketa.

 

Izvor i foto:Nezavisne novine

Tekst objavila: Jasminka Mulić