Ben Aflek: Da sam ostao sa Dženifer još bih pio

Ben Aflek se osvrnuo na propali brak sa glumicom Dženifer Garner, za koji kaže da nije funkcionisao, a da se nastavio vjerovatno bi, kako kaže, i dalje imao problem sa alkoholom.

"To se događa. Ona je osoba koju volim i poštujem, ali s kojom nisam više mogao da budem u braku. Vjerovatno bih i dalje pio, a i počeo sam da pijem zato što sam upao u rutinu i osjećao sam se zarobljenim", rekao je nedavno Ben Aflek.

Glumac je imao problema s alkoholom i 2018. je otišao na odvikavanje.

"Nisam mogao da odem zbog djece, ali nisam bio srećan. Šta je trebalo da uradim? E, onda bih popio cijelu bocu viskija i zaspao na kauču, što nije bilo rješenje problema", ispričao je Aflek.

Sa Dženifer Garner je bio u braku od 2005. do 2018. i htjeli su da spasu svoju bračnu zajednicu zbog troje djece, ćerke Violet (16) i Serafine Rouz Elizabet (12) i sina Semjuela (9).

"Pokušavali smo i pokušavali zbog djece, ali oboje smo osjećali da ne želimo da djeca misle da tako treba da izgleda brak. I sve što ste pročitali o našem braku je s*anje. Istina je da nam je trebalo neko vrijeme, da smo donijeli odluku i razišli se", istakao je Aflek.

Od proljeća ove godine Ben je u vezi sa Dženifer Lopez, s kojom je bio vjeren prije nego što je ušao u vezu s Garner.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković