"Sve tri se udajemo istog dana": “Hurricane“ ove godine prave svadbu

Djevojke iz grupe “Hurricane“ Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, otkrivaju da im je velika želja da se tokom 2022. godine udaju i naprave zajedničku svadbu

- Ivana, Ksenija i ja želimo da se udamo u 2022. godini. Napravićemo svadbu u isto vrijeme. To bi bio spektakl. Zamislite kako bi izgledale sve te zvanice na jednom mjestu. Koliko bismo gostiju imale, mogle bismo lagano da ih sve pozovemo da dođu u Arenu i tu napravimo svadbu i koncert u isto vrijeme. Ali svi moraju da donesu poklone, posebno koverte. Pored svadbe, želja nam je i koncert u Areni - govori Sanja Vučić za “Blic“, dok Ksenija napominje kako je već četiri godine u skladnoj vezi sa Nikolom Todorovićem i da nema mjesta nagađanju da je u isto vrijeme bila sa glumcem Pavlom Mensurom.

- Kod mene se ništa nije promijenilo, ja sam sa istim partnerom Nikolom već četiri godine od kad sam započela ovaj projekat sa djevojkama. Pavla Mensura znam i moji roditelji su dobri sa njegovim roditeljima, možda su nas zato i sve vrijeme povezivali u medijima. Imam dobro mišljenje o njemu, ali između nas ništa nije bilo. Pavle je jedan od najboljih mladih glumaca u Srbiji - poručuje Ksenija, dok Ivana Nikolić ne želi da prizna vezu sa košarkašem “Crvene Zvezde“ Majk Cribesom.

Izvor i foto: Kolektiv.Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković