Lepa Brena ulaže mnogo novca u novi biznis? Evo o čemu se radi

Nakon što su Lepa Brena i Saša Popović prodali “Grand” produkciju za 30 milona eura, pjevačica je odlučila navodno da pokrene sopstveni biznis.

Zvijezda nekadašnje Jugoslavije riješila je da uloži novac u novi biznis i to pozamašnu svotu.

Brena je navodno željela da to bude nešto što je vezano za pripadnice nježnijeg pola, a vrlo brzo je smislila da to bude proizvodnja čaraba, prvenstveno hulahopki.

Ona već mesecima obavlja brojne sastanke sa ljudima iz ove industrije, koji su vrsni poznavaoci kako materijala tako i dizajna, te će svoj brend najvjerovatnije predstaviti javnosti na proljeće.

Na pitanje u vezi sa novim biznisom pjevačica nije odgovorila, ali je nedavno priznala da pokreće biznis:

- Glavni pokretač za sve velike poslove u mojoj kući, ja moram da kažem, jeste Slobodan Boba Živojinović. Od momenta kada je prestao da se bavi tenisom, bio je pokretač svih velikih poslova unutar naše porodice. Tako i “Granda”, pored Saleta i mene. Boba je učestvovao u svim našim poslovnim projektima. Spremamo sada nešto novo, a ja ću da se bavim nekim sitnim lijepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove „Brena beauty“ i „Brena healthy“. Sigurno se neću baviti modom, zato što modu prepuštam velikim svjetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne vjerujem da mogu da im pravim konkurenciju. Neće biti šminka.

Izvor i foto: Kolektiv.Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković