Snima se serija o Brižit Bardo

Misteriozna glumica viđena je kako puši na balkonu dok je snimala scene za biografsku seriju o Brižit Bardo u Parizu u srijedu.

Glumica, čije ime još nije otkriveno u produkciji, savršeno je oteljotvorila francusku aktivistkinju za prava životinja.

Izgledala je šik u crnoj kariranoj haljini dok se naginjala preko balkona, gdje joj se kasnije pridružio muškarac u elegantnom mornarskom odijelu.

Na drugim fotografijama se vidi kako se smješka dok je pravila selfije sa mladićem, koji ju je zagrlio, dok su stajali na balkonu, piše "Daily Mail".

"Bardo" je biografska mini-serija o životu Brižit Bardo od 1949. godine, kada je prvi put krasila naslovnicu časopisa, do rođenja njenog sina 1960. godine, navodi "Variety".

Scenario za seriju, koju proizvodi Federation Entertainment sa France Televisions, napisala je scenarista Danijel Tompson, nominovana za Oskara, a režiraće je Kristofer Tompson.

Francuske zvezde Žeraldin Pajas, Viktor Belmondo i Hipolit Žirardo igraće u serije, tvrdi izvor iz industrije.

Brižit Bardo, koja sada ima 87 godina, igrala je u 47 filmova, uključujući klasik "I Bog je stvorio ženu" tokom svoje glumačke karijere, prije nego što je napustila filmsku industriju 1973. godine.

Od kada se povukla iz glume, posvetila se Fondaciji Brižit Bardo, koju je osnovala 1986. novcem prikupljenim od prodaje svog nakita, dok vodi utočište za životinje u ljetovalištu San Trope na francuskoj rivijeri.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković