Emina Jahović više ne razmišlja o razvodu, fokusirana je na poslovne uspjehe

Emina Jahović protekli period pamtiće po veoma burnim dešavanjima. Početak godine obilježio je album “Dalje” za koji je organizovala glamuroznu promociju u Beogradu i snimala spotove, a onda je medijima postala zanimljiva jer je zvanično stavila tačku na brak sa pop pjevačem iz Turske, Mustafom Sandalom.

Pop zvijezda kaže da joj nije bilo lako da iznese sve što ju je snašlo, ali da je sada usredsređena na, pored djece, nove poslovne poduhvate.

“Dobro se držim. Fokusirala sam se najviše na posao i na moju djecu. Mislim da je to jedino ono pravo što sam zapravo i mogla da uradim. Zadovoljna sam i dobro mi ide s poslovne strane, tako da je to jedini spas u svemu ovome što ne ide. U životu nikada nije sve sjajno i ja to znam”, rekla je Emina i napomenula da je morala da izađe iz braka sa turskom zvijezdom, ne otkrivajući detalje.

“Kad nešto morate, vi znate da morate – to je kao porođaj. Baš sam pričala mojim prijateljima kada su me pitali kako je to. Znate da morate da prođete kroz taj bol da bi se dijete rodilo, da bi se rodio mali život. Upravo tako je i ovo, malo metaforično i slikovito, ali tako je i mislim da sam ja već prošla kroz tu fazu”.

Nakon što je izdala album, Emina sada najavljuje novu pjesmu inspirisanu ljubavnim krahom, a najavljuje i da će krenuti na veliku turneju po bivšoj Jugoslaviji koju će krunisati beogradskim koncertom.

“Izlazi mi novi singl koji se zove ‘Prsten’. Vrlo jedna interesantna i simbolična pjesma koja mi je stigla prije 11 mjeseci – prije nego što su novinari bilo šta znali o mojoj privatnoj situaciji. Miriše na ovo sve što se danas dešava. Planiram turneju po celoj bivšoj Jugoslaviji i planiram Arenu za otprilike sedam, osam mjeseci. Želim da to bude fantastično”, otkrila je Emina

Prije penzije planira da dovede svoju kozmetičku liniju do još većeg uspjeha, a s obzirom na to da mnogo radi, neke stvari joj teško padaju…

“Najteže mi pada kad ostavljam djecu kad moram da putujem, samo to. Sve drugo je okej, jer ja volim da radim i radoholičar sam. Ne volim da sedim kod kuće i ne radim ništa”.

Iza nje su brojni hitovi, visokobudžetni spotovi, pjesme koje je radila za kolege, a stekla je status modne ikone u regionu. Da bi stigla do pozicije u kojoj uživa, kaže da se namučila.

“Mnogo je teško bilo u mom slučaju doći dovde gde sam danas. Danas ljudi mnogo kraćim putem dolaze do nekog mjesta na sceni. Tako da, voljela bih da sam brže išla u karijeri”.

izvor:cdm