Milena Dravić: Povjerenje i ljubav čuvaju brak

Legendarna glumica Milena Dravić kaže da bi ove godine slavila 46 godina braka sa pokojnim suprugom Draganom Nikolić da “život nije toliko surov” i da joj nije otrgao supruga.

Glumica je kazala da vrijeme najčešće provodi u kući, jer nije uvijek raspoložena za javnost, kao i da joj Dragan sve više nedostaje.

“Nedostaje mi svakog dana, sve više i više”, rekla je Milena na promociji knjige “Izuzetni parovi Srbije 20. i 21. veka” i dodala: “Naša ljubav je mnogo više od svega što je napisano o njoj. Voljeli smo se neopisivo i na naš način. Ne znam kako je u drugim vezama i brakovima da bih mogla da uporedim naš brak sa njihovim. Ponosna sam na ono što smo imali i što mi je davalo snagu i podstrek onda kad sam se osjećala loše”.

Milena kaže da ima “svoj krug prijatelja, isti cio život”, i da sada “ne mora ništa što ne želi”da radi. “Hvala svima koji me zovu, ali nisam uvijek raspoložena i soposobna za javnost i okupljanja.”

O svom zdravlju nije htjela da govori, a na pitanje koja je tajna dugovječnosti braka, odgovorila je: “Povjerenje i ljubav čuvaju brak”.

izvor:cdm